Apartman

Rezervacija

Jednosoban

od 99 €- noć
1

Apartman

Pregled pogodnosti

Dvokrevetna soba Besplatni internet Klima uređaj
Terasa LCD Smart TV Sef
Oprema za roštilj Hi-Fi Javno parkiralište
Prijevoz DVD Player Jacuzzi

Apartman No1 je doista unikatan i poseban jer ćete osjetiti čari staroga Splita dok boravite u njemu. Osim što je unutar stare romaničke kuće iz 12. stoljeća, jedan zid apartmana No1 je ujedno i originalni zid JUPITEROVOG HRAMA tj. UNESCO-vog spomenika nulte kategorije izgrađen 295. godine.

Dodatno o apartmanu

Gosti mogu uživati u doručku koji se poslužuje na glavnom gradskom trgu. U neposrednoj blizini objekta dostupni su brojni slikoviti restorani, barovi i trgovine.
Riva, glavno šetalište uz more, udaljena je svega nekoliko minuta hoda. Park-šuma Marjan nalazi se na 500 metara, a najpopularnija gradska plaža Bačvice na 1 km od vile.
Splitski autobusni i željeznički kolodvor smješteni su na udaljenosti od 50 metara. Pokraj njih se nalazi Splitska trajektna luka, iz koje polaze brojne linije do raznih odredišta na Jadranu.
Zračna luka Split nalazi se na 25 km, a usluga prijevoza dostupna je uz nadoplatu. Srednjovjekovni grad Trogir udaljen je 30 km od apartmana No1.

Apartman No1 smješten je u Splitu u strogom dijelu staroga grada tj. Dioklecijanove palače koja je pod posebnom zaštitom UNESCO-a. U kući je živio poznati arhitekt Robert Adam koji je 1750 prvi detaljno izmjerio i iscrtao Dioklecijanovu palaču. Usput se i zaljubio u Splićanku :)
Osim što je u unutar stare romaničke kuće iz 12-og stoljeća , jedan zid apartmana No1 je ujedno i originalni zid JUPITEROVOG HRAMA tj Unescovog spomenika nulte kategorije izgrađen 295 godine.
Izlazak na veliku terasu te pogled na čudo od Jupiterovog hrama, potom dignite pogled i uživajte u zvoniku crkve Sv Duje zaštitnika grada Splita dok ispijate kavu … a kao šlag na kraju možete se do kraja opustiti u našem prestižnom Jacuzziju Spa Tub koji je tu samo za Vas i Vaš užitak.
U sobu je moguće smjestiti najviše 1 dječji krevet.
U sobu je moguće smjestiti najviše 0 pomoćni ležaj.
Dozvoljen je boravak kućnih ljubimaca i mogući su dodatni troškovi.

Prednosti

Vino dobrodošlice

Svakog gosta u apartmanu čeka boca vrhunskog nagrađivanog vina kao znak dobrodošlice.

Strogi centar

Apartman u centru starog Splita nudi blizinu kulturoloških znamenitosti i zabave.

Blizina restorana

U podnožju apartmana na svega par metara od kućnog praga nalazi se nekoliko restorana i pizzeria.

Privatan Jacuzzi

U okrilju intime, na vašoj terasi, usred centra grada uživajte u vanjskom jakuzziju po danu i noći.