O nama

image

 

Apartman No1 smješten je u Splitu u strogom dijelu staroga grada tj. Dioklecijanove palače koja je pod posebnom zaštitom UNESCO-a.

Apartman No1 je doista unikatan i poseban jer ćete osjetiti čari staroga Splita dok boravite u njemu. Osim što je unutar stare romaničke kuće iz 12-og stoljeća , jedan zid apartmana No1 je ujedno i originalni zid JUPITEROVOG HRAMA tj. UNESCO-vog spomenika nulte kategorije izgrađen 295. godine.

Takvo nešto doživjeti te dotaknuti zid koji je sastavni dio dnevnog boravka u Vašem apartmanu, star čak 1700 godina i vratiti se u Rimsko doba, a ujedno se opuštati u superluksuznom apartmanu opremljenim sa svim što Vam može ovaj odmor pretvoriti u doista nešto nezaboravno.

Unutar kuhinje je originalni svod iz 15. stoljeća. U kući je živio poznati arhitekt Robert Adam koji je 1750. prvi detaljno izmjerio i iscrtao Dioklecijanovu palaču. Usput se i zaljubio u Splićanku :)

Izlaskom na terasu pogledajte čudo od Jupiterovog hrama. Ukoliko skrenete pogled malo više možete uživati u zvoniku crkve sv. Duje koji je zaštitnik grada Splita. Kao šlag na tortu za potpuni užitak tu je prestižni Jacuzzi Spa Tub u kojem se možete do kraja opustiti. U cijelom apartmanu osiguran je besplatni bežićni pristup Internetu.

Sve prostorije uključuju klima-uređaj LCD SMART TV kako u dnevnom boravku tako i u sobi sa kabelskim te satelitskim programima. Također sadrže drvene parketne podove, kamene zidne elemente i drvene stropne grede.

Apartman je opremljen sa luksuznom kuhinjom koja ima pećnicu, kuhalo, mašinu za pranje suđa, luksuzni frižider za vino te za naše goste boca vrhunskog nagrađivanog vina potpuno gratis. Također u ponudi je i prestižni aparat za kavu Nespresso, te hladnjak sa mini barom. Također sastavni dio kuhinje i Vama za upotrebu su: toster (dvije vrste), električno cijedilo za agrume, mixer, kompletni pribor za kuhanje, električni gril za vani i unutra.

Unutar dnevnog boravka opremljeni smo osim TV-a i sa Hi-FI glazbenom linijom, te DVD playerom sa sustavom zvučnika dolbi suround.

U našoj knjižnici imamo sve vrste knjiga na 12 jezika te veliku kolekciju DVD filmova.

Unutar sobe također postoji LCD TV, veliki ormar za Vašu garderobu, sef sa šifrom za Vaše dragocjenosti, a ako se bolje zagledate uočiti ćete opet jedinstveni zid iza staklenog dijela ormara koji je građen u Dioklecijanovo doba te je rijetko na kojem mjestu ovako sačuvan sa izvornom žbukom starom 1700 godina. Zid je specijalno restauriran i osvijetljen da bi mogli uživati u njemu.

WC je opremljen sa svim toaletnim potrepštinama besplatno za Vašu upotrebu, papuče i kapato, opremljen luksuznom tuš kabinom i dizajnerskim namještajem i rasvjetom. Od opreme Vama na usluzi je mašina za pranje rublja, pegla, fen…

Gosti mogu uživati u doručku koji se poslužuje na glavnom gradskom trgu. U neposrednoj blizini objekta dostupni su brojni slikoviti restorani, barovi i trgovine.

Riva, glavno šetalište uz more, udaljena je svega nekoliko minuta hoda. Park-šuma Marjan nalazi se na 500 metara, a najpopularnija gradska plaža Bačvice na 1 km od vile.

Splitski autobusni i željeznički kolodvor smješteni su na udaljenosti od 50 metara. Pokraj njih se nalazi Splitska trajektna luka, iz koje polaze brojne linije do raznih odredišta na Jadranu.

Zračna luka Split nalazi se na 25 km, a usluga prijevoza dostupna je uz nadoplatu. Srednjovjekovni grad Trogir udaljen je 30 km od apartmana No1.